torsdag 23 juli 2009

Det Medvetna Willys



Michael Jackson är ju i ropet. Vareviga dag rapporteras det om mer eller mindre möjliga och anständiga saker rörande MJ. Tidningarna skriver om hans hjärna, som han fick lämna ovan jord, om hans eventuella hemliga kärleksbarn och om hans missbruk. Ibland skrivs det även lite om hans musik, pliktskyldigast.

Så, summan av kardemumman, MJ är het, het, het. Och ni minns väl att han brukade ha vita handskar? Jojomän, det minns vi på Willys också. För att hedra hans musik, hans kärleksbarn och hans hjärna så har vi kassörer på Willys anammat vita-handsk-trenden.

När man slår sig ner bakom kassan så är det bara att sträcka ner handen i en röd låda under kassan och rota runt, och; tam tam dam!! I sin näve har man (förhoppningsvis, om inte kassören som satt i kassan innan hade fräckheten att sno till sig det sista paret) ett par vita handskar.

Förstår ni känslan? Att långsamt (nåja, beroende på hur mycket kö det är) trä de vita bomullshanskarna över händerna. Noggrant rätta till dem och när de är på plats, ännu mer noggrant rätta till sin namnskylt som sitter fasthakad på bröstfickan.
Sedan kan man med gott mod och hög glamourstatus påbörja kassajobbet. ( Vi behöver ju inte låtsas om att efter tio minuters blippande i kassan så är handskarna svarta av smuts).

Hello, I´m working at Willys. Do you want to shake my white-glove-hand?

1 kommentar:

varmtoastmacka sa...

När man får tråkigt in på småtimmarna på Nybo, när man löst alla korsord som finns att lösa, tar man helt enkelt fram aftonbladet från gårdagen och suger i sig allt där finns att insuga av senaste nytt om MJ. Vilket har till följd att jag numara alltså kan allt om MJ. T ex skulle jag med lätthet kunna läsa upp hela MJs obduktionsrapport.

Som du förstår är mitt nuvarande jobb mycket intelligensförhöjande..